There was an error in this gadget

Thursday, 27 September 2012

uP tO DaTe



Hyeeeeeee !
Wahai Blog kuh yang dah lama tak bukak ni ! 
Bhahahahahah xD
Ehhh , aku banyak story nak cite ni ! 
Haa




First .
Aku happy gila bila dapt bukak balik blogger ni *tangan kat bahu*
And macam teruja gila sebab baca bolg ORG tu ><v
Bhahahahahaahah ! Baru bace act +.+
Ehhh, seriusly aku rindu ORG tu .................................
Alaaaaa ........................ yang dah nak balek PAHANG tu ............................
Haihhhhh, lagi 3 hari je dia kat sini :'/ Hmmmmm :'(
*sedih teramat* 


*kesat airmata*

*sobsobsob*

Haihhhhhh, tapi dia macam .....................................
haishhhh tanak cakap lah, buat saked hati je :'(
Tapi aku happy sebab dia datang sekolah and hostel jumpa aku segala,
bagi makan segala, apa-apa segala, bla bla bla bla.............................
hahahahahahahhahha tak tahu nk cakap ap lagi.
Ekhhh, nak tahu tak ? Esuk aku nak pergi bandar dengan Ericha.
Tapi tak tahu nak pergi macam mana :3
Mesti lah naik cab or bus kan ? *bangang*
Kiteorang nak pergi beli getah rambut semata-mata jerrrrrrr :3
Hehhehheheeh




*BLANK*





Jap. Tapi aku memang nak update blog ni untuk ape ekh ?
Haihhhhhh.



Ha, aku sedih kalau aku tenguk dia punya tweet ;'(
Serius , act aku tanak lah stalk dia. Takde niat pungggg.
Tapi bila aku dah terbaca tweet dia dengan BUDAKK tu ......................................
Macam tettttttttttttttt ~~~~~~~
Aku nanges banyak kali. Ericha je yang sudi dengar ccerita aku selama ni :')
Thanks Ericha Fitrih :)
Iloveyou, friend :')
Thanks for being always have by my side babybaaa :D
Bahahhahahahhah xD LOL LOL LOL =.=


Takpe lah aku kena sabar dengan benda ni kan ?
Dah laa, Byeee !
Last shout  !











ILOVEYOU AB !


No comments:

Post a Comment