There was an error in this gadget

Thursday, 27 September 2012

uP tO DaTe



Hyeeeeeee !
Wahai Blog kuh yang dah lama tak bukak ni ! 
Bhahahahahah xD
Ehhh , aku banyak story nak cite ni ! 
Haa




First .
Aku happy gila bila dapt bukak balik blogger ni *tangan kat bahu*
And macam teruja gila sebab baca bolg ORG tu ><v
Bhahahahahaahah ! Baru bace act +.+
Ehhh, seriusly aku rindu ORG tu .................................
Alaaaaa ........................ yang dah nak balek PAHANG tu ............................
Haihhhhh, lagi 3 hari je dia kat sini :'/ Hmmmmm :'(
*sedih teramat* 


*kesat airmata*

*sobsobsob*

Haihhhhhh, tapi dia macam .....................................
haishhhh tanak cakap lah, buat saked hati je :'(
Tapi aku happy sebab dia datang sekolah and hostel jumpa aku segala,
bagi makan segala, apa-apa segala, bla bla bla bla.............................
hahahahahahahhahha tak tahu nk cakap ap lagi.
Ekhhh, nak tahu tak ? Esuk aku nak pergi bandar dengan Ericha.
Tapi tak tahu nak pergi macam mana :3
Mesti lah naik cab or bus kan ? *bangang*
Kiteorang nak pergi beli getah rambut semata-mata jerrrrrrr :3
Hehhehheheeh




*BLANK*





Jap. Tapi aku memang nak update blog ni untuk ape ekh ?
Haihhhhhh.



Ha, aku sedih kalau aku tenguk dia punya tweet ;'(
Serius , act aku tanak lah stalk dia. Takde niat pungggg.
Tapi bila aku dah terbaca tweet dia dengan BUDAKK tu ......................................
Macam tettttttttttttttt ~~~~~~~
Aku nanges banyak kali. Ericha je yang sudi dengar ccerita aku selama ni :')
Thanks Ericha Fitrih :)
Iloveyou, friend :')
Thanks for being always have by my side babybaaa :D
Bahahhahahahhah xD LOL LOL LOL =.=


Takpe lah aku kena sabar dengan benda ni kan ?
Dah laa, Byeee !
Last shout  !











ILOVEYOU AB !


Thursday, 14 June 2012

RESULT ! HOH


Aduiyaiii . Nak tahu something tak ? Result aku bole dikata kan teruk lahh juagk .
Sebab , aku ada 2B4C1D1E1G ! Hohhh , lawakan ? aku bole 
counqer semua gred exam . #tapi A taklah kan =..=
*muka B$%# jap


EHEHEHHEH . Tapi yang pergi amek result aku tadi mak sofea razak a.k.a cik ika . 
HAHHAHAHHA . So cikgu Norly just bebel sikit jee ^^V
HEE , best tak jadi aku ?
Haa , perasan mehhh +.+'




Dohhh , aku nak online macam dulu . Tapi dah tak bole sebab lappy 
dah takda . Hmmmmmmmmmm :'(
Sedihh mengenangkan balik lappy tuhhh .
Lahaiiii . Bole berjurai jee airmata ni hehh .


Dah lahhhh . Malas nak update lagi .
Byee !




B1A4 <3



CNU , comeLLLL !!
GONG CHAN , handsome !!
BARO , hotttttt !!
JIN YOUNG , SANDEUL , smartttt !! 

okayy aku dengan nyna mengila dekat rumah nyna . comel dohhh dorang :D
HUUUUU . ni gara gara nyna lahh hasut aku dengan KOREA ni . LOLLLLSSS <3
HEHHEHEHEHH .

Dahh , byebye . nk layan B1A4 lagi !!
Chowwwwww :P



Saturday, 10 March 2012

Ilovethis :)


Yg rambut putih tu ^^


Yg rambut putih tuu ^^

Okayy aku , minat gila dekat mamat rambut kuning" putih tuu :3
Dh lh gigi berterabur x) Ahhhhhhhhhh *emotional*
So CUTE !
Kdahhhh , tk leh lebih" .
Byee Goodnyte AB <3


FEDUP !




Aku memang suke .
Dh excited nak balik rumah nk online ........
Tapi sampai rumah , ibu cakap "lappy kau masuk 'longkang' (kedai)"
Best kan ? HEHHEHHEHEH *ketawa tk ikhlas*
Pastu dah lhh sebulan lebih tk balik rumah , nk online ...... pehhhh jauh sana *campak bantal*
ni pun aku online gune lappy paksu aku ^_________^V Iloveyou lh paksu :)
Plus , aku rindu dy sangat" , *aku nk tgk blog dy lh !!*
*muka b#$% jap*
saketttt hati yg teramat tokkkkkkk =..=



*pending*




Pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
*emotional jap*
*campak bantal , selimut and spec*


*pending*


ILOVEYOU lh adik adik tersayang ku , payung tk bape nk intan ,
berlian tk bape nk berkilau , permata yg dh berlumut sekalian 
sebab dh namJAHANAMkan lappy akak tuhhhhh !
Sayang lh korang , sebaik aku rindu korang punya pasal tk marah korang tahu ?!
Aihhhhhh , sebulan lebih aku tahan nafsu nk online nihhh =,='
Atlast kene extend nafsu aku tuhhh , pffttttttttttt -_________-^



*pending*



Kayy , aku rindu AB aku !
Miss You <3



Saturday, 3 March 2012

OUT :D




Yeahhhhh ! 
Semalam aku keluar , buat kali ke-3 dalam hidup dgn kawan aku .
Heeeee , sedih kan ? #haa , tk lhhh sangat act -,-
Aku , Ericha , DiyanaF , Puie :)
Away to KSL :D
LOLOL .
Ehhh , dh kbyeeeeeee . 


#kat rumah ericha , ehh . Dy ajar aku ltak lagu kt blog  ^^V Yg kat bawah tuuuuu :P


Byeeeeee !!!!!!!!

ILOVEYOU , AB :)


Sunday, 5 February 2012

FALL IN LOVE

Malam tadi , aku dah jatuh hati dengan someone ni . Dia buat aku MELTING tokkk :')
Ahaaa , dia goda aku ! *excited jap* Pastu aku cakap dengan dia , kite dah jatuh hati :*
Then , dia bole bole nak goda aku lagi en ? *pehhhhh , gatal ehh ?* HAHHAHA xD
Ohh , and and last night was the SWEET ever night lhh ! AHAHHAHHA xD


Dia cakap "I'm fall in love with you <3" and "Kite da melting dgn bb <3 maigodd. Bby tak melting kan ?"
And nak tahu tak aku cakap ape ? Aku jawab "Melting . Sebab tu diam ." Wahhhhhhh . SWEET tak ?
LOL , aku tahu tak lh  seSWEET sangat macam korang yang dah lama ade boyfiee tu en ? Hmmm , 
Kay WHATEVER . Aku tak kesahhh pun lah . Go ahead what ever you all want to say kay ? 


Okay now , I just want to say . 
You make me fall in love , with you <3
Kay FULLSTOP !
AgaGgaGagA !


I LOVE YOU <3